Notice: Functie add_theme_support( 'html5' ) werd verkeerd aangeroepen. Je moet een array van types meegeven. Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 3.6.1.) in /srv/home/louisebramernl/domains/louisebramer.nl/htdocs/www/wp-includes/functions.php on line 6078
Sneltekenaar: Leuke creatieve invulling voor... | Louise Bramer

Sneltekenaar

Een sneltekenaar is een leuke en creatieve invulling voor bijvoorbeeld een personeelsfeest, familiefeest, huwelijk, beurs of opening. “In enkele minuten teken ik een gelijkend portret welke de gasten als aandenken mee naar huis kunnen nemen. Een mooi geschenk voor uw gasten.”

Er ontstaat altijd een hele vrolijke sfeer wanneer de sneltekenaar bezig is en mensen vinden het geweldig amusant een portret van vriend, collega, familie te zien ontstaan.

Maak uw feest onvergetelijk en vermaak uw gasten met iets speciaals.

“Als sneltekenaar werk ik het liefst uren achtereen, geconcentreerd. Daarnaast kan ik praten en tekenen tegelijk. Door de jarenlange ervaring kan ik snel waarnemen en teken ik in enkele minuten een gelijkend portret.” Degene die getekend wordt kan even lekker ontspannen op een stoel, hoeft niet super stil te zitten en ondertussen is het portret zo gepiept.

Ook is het mogelijk dat er meerdere personen op een tekening komen te staan  en daarvoor is het niet nodig dat iedereen tegelijk poseert, dit kan om de beurt zodat ieder maar even hoeft te poseren. De gasten vinden het fantastisch om mee te kijken op mijn vingers en ben daar aan gewend, geven vaak grappige opmerkingen terwijl het model niets ziet maar steeds nieuwsgieriger wordt naar het eindresultaat.

Er wordt gebruik gemaakt van goede materialen met de sneltekening zodat het portret blijvend is.

Het portret kan probleemloos in een verpakking van de sneltekenaar mee naar huis genomen worden. Mensen laten het dan ook heel vaak inlijsten en hebben hierbij een blijvende herinnering.

Het is ook mogelijk dat ik bij mijn signatuur de naam van uw bedrijf plaats of de reden van het feest noteer op elke tekening, zodat men altijd aan uw geweldige feest wordt herinnerd. 

Ik kan overal op tekenen, met tekenen, en ook nog in verschillende formaten. (Standaard A3 formaat)  Eventueel op voorgedrukt papier met uw logo kunnen uw gasten vereeuwigd worden. 

In overleg is er heel veel mogelijk.

Louise Bramer werkt elke dag op elk uur waar en wanneer u uw feest wil laten plaatsvinden.

Laat de mensen op UW feest vereeuwigen.

Kosten € 100 / uur
Reiskosten: € 0,30 / km

Sneltekenaar Louise aan het werk

Sneltekenaar

Sneltekenaar Louise geeft ook regelmatig een SchilderworkshopSchildercursus en tekencursus

Sneltekeningen door Louise

Twee kinderen 50x65 cm

Twee kinderen 50×65 cm

Meisje conté 2016

Meisje conté 2016

Brit Siberisch krijt 2016 Sneltekening

Britt Siberisch krijt 2016

'Hongaarse jachthonden' aug.2016 conté krijt 65x50

‘Hongaarse jachthonden’ aug.2016 conté krijt 65×50

Siberisch krijt 65×50

Kinderen in Siberisch krijt 65x50 cm

Kinderen in Siberisch krijt 65×50 cm

Kinderen Siberisch krijt 65x50 cm

‘Kinderen’ Siberisch krijt 65×50 cm

'Herman Finkers' 2015 oliekrijt 40x50 cm

‘Herman Finkers’ 2015 oliekrijt 40×50 cm

Sneltekening 65×50 cm

Siberisch krijt 65×50

Menu