Zo snel het weer kan ga ik weer een cursus portret- en modeltekenen en schilderen geven dat is mijn passie.

In september 2021 begin ik ook weer een cursus Acryl-schilderen. .

Als docent heb ik meer dan 30 jaar ervaring en bevoegd als docent tekenen en schilderen. Heb honderden cursisten opgeleid en soms doorgestuurd naar de Kunstacademie met succes. In de cursus leert u o.a. uw eigen stijl te ontwikkelen en krijgt u met verschillende facetten van de schilderkunst te maken. Het is meer dan alleen verf, doek en kwast. Het gaat bijvoorbeeld om het uitdiepen van thema’s en ontwikkelen van verschillende technieken. Meer dan een gemiddelde schildercursus.

Na afloop van elke les is er een werkbespreking waar u veel van opsteekt. Hierin worden alle schilderijen uitvoerig besproken in de groep en leert u ook van uw medecursisten en andersom. Dit werkt zeer stimulerend voor de volgende les. Zowel beginners als gevorderden hebben hier baat bij. Het vorige seizoen van de schildercursus op dinsdagochtenden en donderdagavonden is succesvol verlopen. Er is prachtig werk gemaakt. Ook ikzelf ben blij met het resultaat, met als hoogtepunt ’n meestal een mooie tentoonstelling. Ik heb weer zin in het nieuwe seizoen dat hoop ik in september 2021 weer van start zal gaan. 

De startdatum: .. september 2021, dinsdagmorgen van 9.30 12.00 uur en .. januari donderdagavond 19.30-22.00 uur.

De totale cursusduur: 12 lessen voor de Kerst en 12 lessen na de Kerst.

De eerste les voor nieuwe belangstellenden is vrijblijvend!!

De cursusprijs is € 180 voor 12 lessen.  Materiaalkosten zijn voor eigen rekening. Voor diegenen die dat willen kan het materiaal gezamenlijk tegen  een zeer redelijke prijs ingekocht worden. Cursisten die voor het eerst beginnen krijgen van tevoren informatie over de aan te schaffen materialen. Ga dus niet zelf materiaal kopen, het risico is groot dat u iets aanschaft waar u niets aan heeft, zonde van het geld. De eerste les kunt u gratis gebruik maken van materialen.

Uw voordeel:

  • vakkundige docent met jarenlange ervaring enthousiast met passie
  • individuele begeleiding
  • kleine groepen maximaal 12
  • werkbesprekingen waar u wat van opsteekt
  • thema’s en ideeontwikkeling voor ieder individueel
  • exposities na afloop cursus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu