Notice: Functie add_theme_support( 'html5' ) werd verkeerd aangeroepen. Je moet een array van types meegeven. Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 3.6.1.) in /srv/home/louisebramernl/domains/louisebramer.nl/htdocs/www/wp-includes/functions.php on line 6078
Cursus Schilderen met Acrylverf - Louise Bramer

Af en toe geef ik een workshop en  geen cursussen meer voor het hele seizoen. 

In september meer workshops..

Als docent heb ik meer dan 35 jaar ervaring en was bevoegd als docent tekenen en schilderen. Heb honderden cursisten opgeleid en soms doorgestuurd naar de Kunstacademie met succes. In de cursussen leerde ik u o.a. uw eigen stijl te ontwikkelen en kregen cursisten met verschillende facetten van de schilderkunst te maken. Meer dan alleen verf, doek en kwast. Het uitdiepen van thema’s en ontwikkelen van verschillende technieken. Het was meer dan een gemiddelde schildercursus.

Na afloop van elke les was er een werkbespreking waar u veel van opstak en werden alle schilderijen uitvoerig besproken in de groep en leerde u ook van uw medecursisten en andersom. Dit werkt zeer stimulerend voor de volgende les. Zowel beginners als gevorderden hebben hier baat bij. Het vorige seizoen van de schildercursus op dinsdagochtenden en donderdagavonden is succesvol verlopen. Er is prachtig werk gemaakt. Ook ikzelf ben blij met het resultaat, met als hoogtepunt ’n meestal een mooie tentoonstelling.

  • vakkundige docent met jarenlange ervaring enthousiast met passie
  • individuele begeleiding
  • kleine groepen maximaal 12
  • werkbesprekingen waar u wat van opsteekt
  • thema’s en ideeontwikkeling voor ieder individueel
  • exposities na afloop cursus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu