Notice: Functie add_theme_support( 'html5' ) werd verkeerd aangeroepen. Je moet een array van types meegeven. Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 3.6.1.) in /srv/home/louisebramernl/domains/louisebramer.nl/htdocs/www/wp-includes/functions.php on line 6078
Illustraties Twentse Kinderbijbel - Louise Bramer

Illustraties Twentse Kinderbijbel

Op 16 april is de kinderbijbel gepresenteerd waaraan ik heb meegewerkt als illustrator. De kinderbijbel geschreven in het Twents door Professor Anne van der Meiden, zijn dochter Annemieke en Thea Kroeze. Op de cover staan ook mijn schilderijen afgedrukt. Twentse Kinderbijbel gepresenteerd

Het boek is overal te koop voor 15 euro. RTV OOSt En Dan Nog Even Dit 13-04-2011

Vorig bericht
Klaas kan alles (NPO) | 31-10-15
Volgend bericht
Expositie

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Menu