Zilveren jubileum 25ste Kunstmarkt in Ootmarsum

Schilderij gemaakt ter ere van het zilveren jubileum 25ste Kunstmarkt in Ootmarsum. Gesponsord door Grolsch. „De organisatoren van het kunstweekend in Ootmarsum”. Het schilderij is gebaseerd op een werk van Leonardo Da Vinci, „Het laatste avondmaal” met een 1 puntsperspectief en hoofdpersoon Jesus. Hier is gekozen als belangrijkste in het 1 puntsperspectief, het stadje Ootmarsum met de kerk als middelpunt waar elk jaar in het laatste weekend van augustus de kunstmarkt plaatsvindt. Het kunstwerk hangt nog steeds in Ootmarsum. De organisatoren van de kunstmarkt zijn hier afgebeeld. Afmetingen schilderij = 400×120 cm

Vorig bericht
“Moeder en dochter” | Expositiehuis Den Ham
Volgend bericht
Waar en wanneer kunt u mij zien sneltekenen.

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Menu